0
Košík je prázdný
0

    Grandstream GXP2140 SIP telefon

    Grandstream GXP2140 SIP telefon
     
    Výrobce
    Grandstream
    Kód

    330002

    Part No.

    GXP2140

    Dostupnost
    Dostupnost na pobočkách
    Cena na dotaz
    Záruka
    24 Měsíce
    Objednat
     

      Podrobnosti o produktu

      Grandstream  GXP2140 je reprezentativní přitom výkonný podnikový IP telefon. Téměř každá společnost či instituce, která disponuje velkým rozsahem telefonních čísel, se dnes neobejde bez přístroje, z kterého lze jejich provoz snadno, rychle a efektivně řídit.
       
      Velkým pomocníkem je určitě telefonní ústředna, která umí podstatnou část ať už příchozích, nebo odchozích hovorů, sama směrovat a automaticky řídit. Pořád se ale setkáváme se situacemi, kdy je vyžadována práce lidského faktoru, který je prostě stále v některých ohledech nepostradatelný. V takovém případě jistě oceníte kvalitního pomocníka, jakým model GXP2140 bezesporu je.
      Tento model najde nejčastěji využití na recepcích, vrátnicích, či jiných uvítacích halách, kde je kladen důraz na reprezentativní vzhled. Věříme, že GXP2140 svým moderním designem neurazí žádného uživatele. Právě naopak, a také že si ho navíc získá díky intuitivnímu menu, které se snadno ovládá na přehledném barevném 4.3“ TFT LCD displeji. Uživatelsky přívětivá je i možnost zvolení si vlastní vyzváněcí melodie.
       
      Při velkém rozsahu telefonních čísel se rovněž neobejdete bez adresáře. Telefon umí pracovat se vzdáleným centrálním telefonním seznamem, a to například ve formátech XML, nebo LDAP. V takovém případě je schopný pojmout až 2000 kontaktů a ukázat až 500 záznamů z historie volání.
      Export a import dat lze provést i pomocí USB slotu.
       
      V kombinaci s expanzním modulem GXP2200EXT získáte možnost využití BLF tlačítek s dvojbarevnou indikací stavu linek. Celkem můžete na jeden přístroj GXP2140 připojit až 4 moduly. Vzhledem k tomu, že jeden modul nabízí až 40 BLF tlačítek, dostanete se na maximální kapacitu úctyhodných 160 BLF tlačítek.
       
      Telefon samozřejmě podporuje i jiné funkce, na které jsou dnešní nároční uživatelé zvyklí. Patří mezi ně třeba Bluetooth, díky kterému lze využít komfortu bezdrátové náhlavní soupravy. Mezi ty techničtější pak patří duální 1Gb/s ethernetové porty, nebo funkce Qos, která upřednostňuje hlasové pakety před běžným datovým tokem, čímž zajišťuje vždy perfektní výsledek v rámci kvality zvuku hovoru.
      Všechny telefony Grandstream nabízí nejmodernější technologie šifrování zabezpečení (SRTP a TLS).
      Kombinace tohoto telefonu se zařízením IP PBX řady UCM společnosti Grandstream umožňuje využití funkce Zero-Config, která podporuje automatizované poskytování služeb pomocí konfiguračního souboru TR-069 nebo AES šifrovaného XML.
      Model lze konfigurovat se všemi dalšími významnými IP PBX systémy, například 3CX, Broadsoft, Asterisk...

      Produkt manažer:

      Tomáš Altmann,  +420 246 030 713,  tomas.altmann@ipmedia.cz

      Zařazení produktu

      Poslat info

      Dotaz k tomuto produktu

      Váš e-mail
      Dotaz

      Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

      Váš e-mail
      Cena bez DPH
      Cena s DPH
      WWW
      Komentář
      Mám o tento produkt zájem

      Zaslat informaci o produktu známému

      Váš e-mail
      Zaslat na e-mail
      Komentář

      Nalezli jste chybu?

      Popis závady
      Váš e-mail